// کد مطلب: ۱۸۱۱۴۵

سمیعی نژاد در نخستین جلسه شورای معاونان ایمیدرو مطرح کرد:

کاهش ریسک فعالیت‌های اکتشافی؛ برنامه جدید ایمیدرو‌ برای سرمایه گذاران

کاهش ریسک فعالیت‌های اکتشافی؛ برنامه جدید ایمیدرو‌ برای سرمایه گذاران
لینک کوتاه کپی شد

محمد مسعود سمیعی نژاد رئیس هیات عامل ایمیدرو در نخستین جلسه شورای معاونان این سازمان، بر #کاهش_ریسک فعالیت های اکتشافی به عنوان برنامه جدید سازمان تاکید کرد.

به گزارش جهش اقتصاد، به نقل از  روابط عمومی ایمیدرو، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در این نشست، تصریح کرد: باید برنامه‌ریزی‌ها در جهت کاهش ریسک اکتشاف برای شرکت‌ها به ویژه شرکت های کوچک مقیاس باشد و ایمیدرو بتواند با بهره‌گیری از بازوهای اجرایی و حمایتی خود از جمله صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی مشوق‌هایی ارائه دهد. 

سمیعی‌نژاد ادامه داد: این سازمان باید بتواند طوری سیاستگذاری کند که شرکت‌ها و #بخش_خصوصی در بسته‌های #سرمایه‌گذاری، مشارکت فعال‌تری داشته باشند. 

رئیس هیات عامل ایمیدرو همچنین تاکید کرد: شرکت های زیرمجموعه و‌ تابعه طرح های جدید را با هماهنگی ایمیدرو اجرا کنند و در این مسیر توسعه زیرساخت و توجه به مسایل #زیست_محیطی را مورد توجه قرار دهند. 

وی در بخش دیگری از سخنانش به اثرگذاری این سازمان در اقتصاد کشور به ویژه بخش معدن و صنایع معدنی، را اشاره کرد و گفت: جایگاه ایمیدرو با حضور و مشارکت نیروهای آن بازیابی می‌شود.

 

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه