// کد مطلب: ۱۷۹۲۶۰

فولاد زرند/

با همت کارکنان زیسکو، از واردات کک بی نیاز می شویم

لینک کوتاه کپی شد

مدیر مجتمع کک ­سازی و پالایشگاه­ های فولاد زرند ایرانیان گفت: با تدبیر مدیریت ارشد و تلاش همکاران توانستیم به ترکیبی از زغال سنگ داخلی و خارجی دست پیدا کنیم که کک با csr ۶۰ تولید شود و با تولید کک با این کیفیت از واردات کک بی ­نیاز می­ شویم.

به گزارش خبرنگار ما از روابط عمومی زیسکو، مدیر مجتمع کک ­سازی و پالایشگاه­ های فولاد زرند ایرانیان گفت: با تدبیر مدیریت ارشد و تلاش همکاران توانستیم به ترکیبی از زغال سنگ داخلی و خارجی دست پیدا کنیم که کک با csr ۶۰ تولید شود و با تولید کک با این کیفیت از واردات کک بی ­نیاز می­ شویم.

مهندس سید احسان پورحسینی افزود: کک تولیدی با صد درصد زغال سنگ داخلی به تنهایی برای کوره بلند قابل استفاده نیست و باید با درصدی از کک خارجی ترکیب شود اما با تولید کک با کیفیت بالا توانستیم میزان مصرف کک وارداتی را به میزان قابل توجهی کاهش دهیم و انشاالله با تداوم این روند به صفر خواهیم رساند.

مدیر مجتمع کک­ سازی اظهار کرد: طبق برنامه ­ریزی­ های انجام شده، در حال حاضر تمام کک مصرفی کوره بلند از طریق تولید مجتمع کک­ سازی تامین می­ شود.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط تکنولوژیکی کک ­سازی­ های فولاد زرند، با ترکیب زغال­ سنگ ­های با کیفیت داخلی و خارجی می ­توانیم محصولی با کیفیت­ تر و اقتصادی ­تر از محصول وارداتی تولید کنیم.

 

 

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه