// کد مطلب: ۱۸۴۰۲۲

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد:

تحقق افزایش سرمایه بانک کشاورزی باید جدی گرفته شود/ اهمیت تامین امنیت غذایی کمتر از تولید موشک نیست

تحقق افزایش سرمایه بانک کشاورزی باید جدی گرفته شود/ اهمیت تامین امنیت غذایی کمتر از تولید موشک نیست
لینک کوتاه کپی شد

نماینده مردم بروجن و عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست در مجلس شورای اسلامی، ضمن تاکید بر اهمیت جایگاه بانک کشاورزی در شرایط کنونی و لزوم تحقق افزایش سرمایه این بانک، به تشریح مزایای «نوی پو» و « طرح اعتباری گندم» برای رفع چالش های فعالان بخش کشاورزی پرداخت.

به گزارش خبرنگار ما از روابط عمومی بانک کشاورزی، غلامرضا میرزایی با اشاره به شرایط دشوار جنگ اخیر و تاثیر آن بر کسب و کارها گفت: کشاورزی و مشاغل مرتبط با امنیت غذایی، از حوزه های بسیار حساس و مهم است و به همین دلیل، تقویت عملکرد بانک کشاورزی در شرایط کنونی اهمیت بالایی دارد.

وی افزود: مساله افزایش سرمایه بانک کشاورزی مقوله جدی است ولی متاسفانه باوجود تصویب افزایش ۵۰ همتی سرمایه بانک، این مساله تاکنون عملیاتی نشده و درخواست ما از مسئولان محترم امر این است که به این موضوع نگاه جدی داشته باشند؛ چراکه اهمیت تامین اقلام اساسی، امنیت غذایی و رضایتمندی هموطنان، کمتر از تولید موشک نیست.

رضایی خاطرنشان کرد: بانک کشاورزی در این مدت اقدامات ارزنده و شایان توجهی انجام داده؛ از جمله ابداع روش های نوین تامین مالی در قالب « نوی پو» و «طرح اعتباری گندم» که راهکارهای عملی برای رفع چالش تامین سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی دام و طیور و گندمکاران بوده است.

وی ضمن قدردانی از بانک کشاورزی برای اهتمام و توجه ویژه به مشکلات فعالان بخش، اظهار امیدواری کرد با توسعه طرح «نوی پو» به سایر زنجیره های تامین و اصلاحاتی در زمینه افزایش مدت اعتبار از سه ماه به شش ماه و نیز کنترل کارمزد متعلقه، شاهد افزایش اثرگذاری این طرح باشیم.

این نماینده مجلس در ادامه «طرح اعتباری گندم» را اقدامی کارگشا برای کاهش مشکلات مالی گندمکاران در فاصله برداشت محصول تا واریز وجوه گندم دانست و گفت: طرح تخصیص اعتبار معادل ۳۰ درصد ارزش گندم که توسط بانک کشاورزی و بلافاصله پس از تحویل محصول به سیلو صورت می گیرد، از اقدامات اساسی است که به ویژه در شرایط کنونی بسیارحائز اهمیت است.

 

 

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه