// کد مطلب: ۱۸۲۵۲۰

کالابرگ /علی جعفری آذر، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، در گفت‌وگو با «تجارت‌نیوز»:

مهم‌ترین هدف اجرای طرح کالابرگ ثبات قیمت ارز است

مهم‌ترین هدف اجرای طرح کالابرگ ثبات قیمت ارز است
لینک کوتاه کپی شد

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف اجرای طرح کالابرگ ثبات قیمت ارز است. با برداشتن یا جابه‌جایی ارز ترجیحی، یارانه از فرآیندهای واردات و تولید به آخر زنجیره یعنی مصرف‌کننده منتقل می‌شود که به ثبات قیمت ارز کمک خواهد کرد. به عبارتی موجب خواهد شد که دوگانگی و چندگانگی قیمت ارز را در کشور نداشته باشیم.

به گزارش  طلانیوز از تجارت نیوز، علی جعفری آذر، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز با تاکید بر اینکه اختصاص کالابرگ به مردم یک طرح خوب است و امیدوار هستیم استمرار پیدا کند، درباره نتایج اجرای این طرح عنوان کرد: یکی از مهمترین اهداف اجرای طرح کالابرگ ثبات قیمت ارز است. با برداشتن یا جابه‌جایی ارز ترجیحی، یارانه از فرآیندهای واردات و تولید به آخر زنجیره یعنی مصرف‌کننده منتقل می‌شود که به ثبات قیمت ارز کمک خواهد کرد. به عبارتی موجب خواهد شد که دوگانگی و چندگانگی قیمت ارز را در کشور نداشته باشیم.

تاکید مجلس بر این است که طرح کالابرگ اجرا شود

این نماینده مجلس با بیان اینکه تاکید مجلس بر این است که طرح کالابرگ اجرا شود و مقداری هم به این عددی که تعیین شده افزوده شود، گفت: افزایش مبلغ کالابرگ واجب است چون مربوط به بخش معیشتی است و در نهایت هم به سلامت مردم کمک می‌کند.

کالابرگ به امنیت غذایی کشور و جلوگیری از سوءتغذیه کمک می‌کند

جعفری آذر با تاکید بر اینکه در کنار شارژ شدن اعتبار کالابرگ در کارت مردم یا اختصاص کالا به آنها باید مراقبت شود تا قیمت‌ها زیاد نوسان نداشته باشد، بیان کرد: افزایش این عدد حتما باید اتفاق بیفتد چون اختصاص کالابرگ به امنیت غذایی کشور و جلوگیری از سوءتغذیه کمک می‌کند.

ثبات قیمت کالاهای اساسی مورد نیاز مردم واجب است

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه افزود: ثبات قیمت کالاهای اساسی مورد نیاز مردم واجب است تا در صورت افزایش تورم و کاهش پول ملی قدرت خرید مردم کاهش نیابد. در کنار این باید مهار تورم به معنای واقعی انجام شود. به عبارتی اگر تغییراتی رخ داد به نسبت تغییرات مبلغ کالابرگ هم افزایش پیدا کند.

او ادامه داد: همین الان هم این مبلغ به نسبت تاثیری که انجام این کار در بازار گذاشته کم است حالا اینکه دولت اعلام می‌کند که منابع لازم برای افزایش قیمت را ندارد، بحث دیگری است. البته تاکید من بر این است که دولت باید با مردم گفت‌وگو کند و بگوید که منابع لازم را ندارد این نوع گفت‌وگوها تاثیرات اجتماعی خوبی خواهد داشت.

متناسب‌سازی مبلغ کالابرگ باید همزمان با افزایش تورم رخ دهد

جعفری آذر با بیان اینکه متناسب‌سازی مبلغ کالابرگ همزمان با افزایش تورم باید رخ دهد، گفت: باید مراقب بود که خود این ابزار کالابرگ به رانت تبدیل نشود. دولت باید برنامه‌ریزی لازم را انجام دهد تا محصولات صرفا از یک برند خاص توزیع نشوند تا این اقدام هم به مرور تبدیل به رانت نشود.

طرح کالابرگ در کشور به درستی اجرا شود به تقویت تولید در کشور کمک خواهد کرد

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان تاکید کرد: به نظر من اگر طرح کالابرگ در کشور به درستی اجرا شود به نوعی به افزایش و تقویت تولید در کشور هم کمک خواهد کرد. چون به عنوان مثال مرغداران از این موضوع اطمینان حاصل می‌کنند که به هر میزان مرغ تولید کنند با اجرای این طرح حتما همه مرغ خود را خواهد فروخت البته باز هم تاکید می‌کنم که این اقدامات باید بدون رانت باشد.

 

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه