// کد مطلب: ۱۴۱۰۵۰

سهام عدالت

جاماندگان سهام عدالت باید چکار کنند | جدیدترین خبر خوش برای جاماندگان

جاماندگان سهام عدالت باید چکار کنند | جدیدترین خبر خوش برای جاماندگان
لینک کوتاه کپی شد

جاماندگان سهام عدالت مخصوصا مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی دارای سهام عدالت خواهند شد.

به گزارش طلانیوز، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: همه ی مددجویان سازمان بهزیستی کشور دارای سهام عدالت خواهند شد و طبق قانون سهام عدالت اولویت با اقشار ضعیف سازمان کمیته امداد و بهزیستی میباشد. طی جلسه ای که سازمان بهزیستی با با سازمان های خصوصی برگزار کرد نتیجه بر این بود که همه ی مددجویان باید سهام عدالت دریافت کنند.

سید مرتضی حسینی با بیان اینکه 6 میلیون و 928 هزار مددجو زیر پوشش سازمان بهزیستی قرار دارد، افزود: این درحالیست که حدود 70 درصد از این افراد (چهار میلیون و 806 هزار نفر) در حال حاضر سهام عدالت دارند و حدود 2 میلیون و 25 هزار نفر، جزو جاماندگان سهام عدالت هستند یا قبلا زیر پوشش سازمان بهزیستی نبوده‌اند که باتوجه به پیگیری‌های انجام شده همه این افراد سهام عدالت دریافت خواهند کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: قرار نیست جاماندگان سهام عدالت به هیچ عنوان به جایی مراجعه کنند، زیرا سازمان بهزیستی اسامی افراد را با اطلاعات دقیق در اختیار سازمان خصوصی‌سازی قرار داده و به محض اینکه سازمان خصوصی‌سازی کارهای قانونی و اداری آن را انجام دهد مستقیما برای افراد جامانده سهام عدالت برقرار می‌شود.
حسینی با بیان اینکه مقرر است مرجع اعلام اخبار در مورد سهام عدالت سازمان خصوصی‌سازی باشد، بیان کرد: مطالبه سازمان بهزیستی این است که افرادی که سهام عدالت نگرفته‌اند و قرار است از این پس به آنها سهام تخصیص یابد، برمبنای ارزش روز به آنها سهام داده شود.

وی تاکید کرد: گاهی افراد سودجویی هستند که به جاماندگان سهام عدالت مراجعه می‌کنند و به آنها پیامک می‌زنند که برای ثبت‌نام سهام عدالت باید مبلغی را به حساب‌شان واریز کنند، این درحالیست که هیچ ثبت‌نامی صورت نمی‌گیرد، زیرا سازمان بهزیستی به صورت متمرکز همه اقدامات در این زمینه را انجام داده است.

جاماندگان سهام عدالت باید چکار کنند | جدیدترین خبر خوش برای جاماندگان

تبلیغات متنی

ارسال دیدگاه